Počeo humanitarni sajam “Kad bi svi za…Školu u prirodi”

8. listopada 2018.
Komentari isključeni
562 Pregleda

Proteklog vikenda počeo je humanitarni sajam prodaje knjiga “Kad bi svi za…Školu u prirodi”. Organizator je Volonterski centar “Kad bi svi…” a sajam će trajati tijekom mjeseca hrvatske knjige svake subote i nedjelje na Trgu kralja Tomislava, od 9 do 17 sati, i to sve do 5. studenog.

“Već prvi vikend održavanja ovog humanitarnog sajma pokazao je da su građani Samobora voljni pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su pokazali i proteklih godina, pa smo očekivali da će interes biti dobar – rekla je Vesna Jelinčić, voditeljica Volonterskog centra “Kad bi svi…

Sav prihod od prodanih knjiga i slikovnica namijenjen je za sufinanciranje sudjelovanja desetero učenika četvrtih razreda iz potrebitih obitelji sa samoborskog područja u nastavnom programu – trodnevnom školskom izletu “Škola u prirodi”, u školskoj godini 2018./2019.

Isto tako, tijekom cijele akcije, volonteri primaju donacije u obliku slikovnica i školske lektire, pa ako imate višak takvih knjiga javite im se na e-mail: info@kad-bi-svi.hr.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.