Božićnicu će dobiti umirovljenici s mirovinama do 2000 kuna koji se prijave u registar umirovljenika

8. listopada 2018.
Komentari isključeni
2.134 Pregleda

Samoborski umirovljnici s mirovinama do 2000 kuna i ove će godine dobiti božićnicu. Da bi ostvarili pravo na božićnicu umirovljenici su dužni na porti gradske uprave predati ispunjeni obrazac za prijavu u evidenciju umirovljenika. To trebaju učiniti od 9. listopada pa do 2. studenog i to svi umirovljenici s mirovinama do 2000 kuna, bez obzira jesu li u tom registru ili ne, a zbog ažuriranja podataka.

Obrazac se osim na porti može preuzeti i na www.samobor.hr. Uz popunjene obrasce obavezno je priložiti kopiju osobne iskaznice i zadnjeg odreska mirovine ili rješenja o mirovini. Isplata božićnica u visini od 200, 300 ili 500 kuna, ovisno o visini mirovine, vršit će se u poslovnici FINE u Samoboru, u razdoblju od 12. studenog do 14. prosinca. Iz Grada napominju da će ove godine biti samo jedan krug isplate božićnica pa mole umirovljenike da se pridržavaju svih spomenutih rokova kako ne bi izgubili pravo na isplatu božićnice.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Avatar

    Koja manipulacija, najbogatiji grad a silni umirovljenici primaju milostinju…