SDP obilježio Međunarodni dan starijih osoba

1. listopada 2018.
Komentari isključeni
1.108 Pregleda

Članovi samoborskog SDP-a su, na čelu s predsjednicom i zamjenicom gradonačelnika Sanjom Horvat Iveković, tradicionalno su već obilježil Međunarodni dan starijih osoba na glavnom samoborskom Trgu i na Tržnici u Bregani podjelom domaćeg voća, mandarina i jabuka, sugrađanima starije životne dobi.

Subotnjoj akciji se odazvalo puno naših sugrađana starije životne dobi, koji su su radosno prihvatili čestitke za njihov dan i iskoristili priliku za razgovor sa samoborskim socijaldemokratima o teškoćama i problemima koji ih muče, od malih mirovina, nedostatnih za preživljavanje, pa do njima sve nedostunijih zdravstvenih usluga te predlagali ideje kako poboljšati njihovu kvalitetu života, a pohvalili su mjeru i pomoć Grada, božićnicu za umirovljenike, koja će im uljepšati Božić.

Zvjezdana Sečen

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.