Uskoro će biti objavljen Gradski program djelovanja za mlade

26. rujna 2018.
Komentari isključeni
739 Pregleda

Udruga Pozitiva Samobor ove je godine započela s provedbom projekta ˝Kad se mlade ruke slože˝, čiji je glavni cilj izrada Gradskog programa djelovanja za mlade Grada Samobora. Projekt je financiran iz Erasmus+programa EU, a partneri projekta su Grad Samobor i Pučko otvoreno učilište.

“U 5. mjesecu sudionicima je predstavljen projekt, a ovog mjeseca započeli smo s drugom fazom – izradom dokumenta u kojem će biti definirane potrebe mladih koje će se realizirati u predstojećem razdoblju. U izradu su bili uključeni mladi s područja Samobora te donositelji odluka. Četiri dana proveli smo u Centru za mlade Bunker gdje smo kroz zanimljive i dinamične radionice i igre stvarali smjernice koje će pridonijeti poboljšanju života mladih u Samoboru. Ukratko, nacrt Gradskog programa je gotov.Pred nama je sastavljanje finalne verzije dokumenta, koji ćemo svim građanima predstaviti u studenom. Više o drugom informativnom događaju obavijestit ćemo naknadno.Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima i svima koji su na bilo koji način pridonijeli drugoj fazi ovog projekta. Bez svih Vas to ne bi bilo moguće! Ovaj projekt bio je puno više od izrade Gradskog programa. Stekli smo nova prijateljstva, naučili smo svakakve korisne stvari, a ono najvažnije, naučili više o samom sebi.” – poručuju iz udruge Pozitiva Samobor.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.