Samobor je lepi varoš – Rude

26. rujna 2018.
Komentari isključeni
1.722 Pregleda

U Mjesnom odboru Rude, trećem po veličini među 44 mjesna odbora na području grada, ovaj put smo preskočili komunalnu problematiku jer je s mjesta predsjednika Vijeća Mjesnog odbora, dva dana prije emisije, odstupio Kruno Hofer.

Na početku zato, u razgovoru s vrijednom članicom Kulturno-umjetničkog društva Oštrc, Barbarom Mrvoš, podsjećamo na povijesno važne činjenice vezane uz nastanak Ruda, a u nastavku s tajnikom KUD-a Josipom Lebegnerom, ovogodišnjim dobitnikom Nagrade grada Samobora, koja će mu biti uručena u povodu Dana grada, govorimo o njegovom dugogodišnjem angažmanu u Rudama, u prvom redu na društvenom planu.

Budući da su rukometaši Rudara ponovno postali članovima Premijer lige, najvišeg ranga natjecanja u državi, ugostili smo njihova sportskog direktora Darija Gaću da čujemo kako funkcionira taj veliki sportski pogon raznih klupskih selekcija i kakva je trenutno atmosfera u klubu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.