Minimalni poraz “mladostaša”

25. rujna 2018.
Komentari isključeni
633 Pregleda

Prva utakmica kod kuće za rukometaše samoborske Mladosti ’09, nažalost, nije bila uspješna. U drugom kolu Treće hrvatske lige izgubili su u nedjelju u dvorani škole Bogumila Tonija od Rekreativca s 28:29. “Mladostaši” su vodili cijelu utakmicu, u posljednjih 12 minuta imali i prednost od 4 pogotka, ali to im nije bilo dovoljno za pobjedu. U završnici je nedostajalo smirenosti, ali su Samoborci igrom pokazali da mogu do pobjede protiv svakog suparnika.

Za Mladost ’09 su igrali: B. Prodanović, K. Švigir, S. Žderić, L. Ternjej (4), Z. Vuković, M. Radovanić, T. Fabeković (10), F. Baković (8), F. Franjko (3), Z. Fabeković (3), P. Stanić, B. Stanić.

U čvrstoj i borbenoj kadetskoj utakmici prvog kola Druge hrvatske lige, mladi samoborski rukometaši poraženi su na domaćem parketu od momčadi Gorice s 15:21.

Za Mladost ’09 su igrali: A. Kovačić, Z. Fabekovac, G. Virgej, K. Crnić, D. Stanić, I. Franjko, F. Mikuljan (1), L. Dejanović, A. Frančina, B. Vuković (7), F. Krsto Novak (3), M. Dumbović, P. Stanić (2), L. Mihelić, B. Stanić (2), L. Pajić.

U svojoj prvoj drugoligaškoj utakmici i dječaci Mladosti ’09 doživjeli su u subotu u Sutinskim vrelima u Podsusedu poraz na gostovanju kod Metalca koji ih je svladao s 24:10.

Za RK Mladost ’09 su igrali: L. Rubinić, R. Balen (3), H. Horvatić, B. Margetić (1), J. Pisk (6), P. Putrić.

Stjepan Stanić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.