Bolno koljeno ispriječilo se na putu do medalje

24. rujna 2018.
Komentari isključeni
733 Pregleda

Usprkos velikoj želji i motivaciji Ana Lenard nije u čileanskom Santiagu osvojila broncu u repasažu.na WKF turniru Serije A. Bolno koljeno nije joj dopustilo da odradi stopostotne borbe, pa je repasažne odradila “pod ručnom”. Uspjela je nadvisiti domaću reprezentativku rezultatom 4:0, pa izvrsnu Njemicu 2:1, ali ne i kontinentalnu U21 prvakinju iz Brazila od koje gubi 1:2.

Nažalost, ozljeda koljena iz eliminacija bila joj je prevelika prepreka u naumu da se domogne brončane medalje. Šteta, ali i to je sastavni dio sporta.

Na kraju je Ana Lenard osvojila 7. mjesto što donosi nešto bodova koji će možda biti ključni u konačnom poretku za Tokio 2020. godine. Čestitke Ani i sretan joj put u povratku u Hrvatsku.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.