Ana Lenard na turniru „SERIJE A“ u Čileu

22. rujna 2018.
Komentari isključeni
628 Pregleda

Ovog vikenda u dalekom Čileu ( Santiago), održava se drugi turnir sezone na kojem se osvajaju bodovi u kvalifikacijskom sustavu za Olimpijske igre u Tokiu 2020. godine.

Nakon turnira Premier lige u Berlinu proteklog vikenda, Ana Lenard nastupa i u Santiagu u nastojanju da se domogne novih bodova za Tokio.

U Berlinu Ana nije uspjela doći do medalje, ali je imala dobar nastup. Pobijedila je predstavnicu Kosova u 1. kolu, a zatim Čehinju u 2.kolu.

U trećem kolu protiv aktualne prvakinje Europe i viceprvakinje svijeta, Francuskinje Ignace nije uspjela pobijediti iako je nakon regularnog toka meča rezultat bio 0:0. Suci su tzv. sudačkim preglasavanjem pobjedu dodijelili francuskoj zvijezdi koja je izgubila naredni meč, pa Ana nije dobila priliku u repasažu osvojiti broncu.

Ana u Santiagu nastupa danas, a u prvom kolu protivnica joj je Slovakinja Polarova. Ukupno se na turniru u Čileu za medalje bori 879 natjecateljski i natjecatelja iz 68 zemalja.

Želimo samoborskoj samurajki puno sreće i što bolji plasman u Santiagu.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.