Novi trener NK Samobor Davor Matić

Davor Matić umjesto Siniše Miokovića

20. rujna 2018.
Komentari isključeni
2.503 Pregleda

Nogometaši Samobora od jučer imaju novog trenera. Nakon rezultatski lošeg starta u novom prvenstvu IV NL-središte Zagreb, i samo jednog osvojenog boda u pet utakmica, uprava samoborskog četvrtoligaša zahvalila se na suradnji Siniši Miokoviću, te za novog trenera seniorske momčadi angažirala Davora Matića.

Matiić je u bogatoj trenerskoj karijeri vodio brojne trećeligaške i drugoligaške klubove, a kao igrač od 1986. do 1990. godine nosio je dres zagrebačkog Dinama, u kojeg je stigao iz Šibenika kao nasljednik Srećka Kataneca.

Matić je Dinamu debitirao 10. kolovoza 1986. godine u 1. kolu Prve lige protiv Radničkog iz Niša. U Dinamu je igrao do 1990. godine kad odlazi u nogometnu mirovinu, s navršenih 30 godina. Nastupio je u 69 službenih utakmica i postigao 8 pogodaka, a prvi  je zabio Hajduku na Poljudu, u velikoj pobjedi Dinama 0:4.

Debi na samoborskoj klupi Matić će imati u subotu na prvenstvenom gostovanju u Bedekovčini.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

  1. Avatar

    Kaj sa upravom

  2. Avatar

    Uprava je neuništiva i bezgrešna…