Poziv za upis u predškolu!

19. rujna 2018.
Komentari isključeni
895 Pregleda

Dječji vrtići Izvor i Grigor Vitez pozivaju roditelje djece školskih obveznika (djeca rođena 2012. godine te djeca rođena do 31. ožujka 2013. godine), koji nisu polaznici niti jednog dječjeg vrtića da izvrše upis svoga djeteta u program predškole.

Naime, sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju i Pravilniku o sadržaju i trajanju programa predškole, propisano je da su sva djeca u godini pred polazak u osnovnu školu, obvezna pohađati program predškole (male škole). Pohađanje predškole je besplatno.

Za upis je potrebno ispuniti zahtjev za upis djeteta u program predškole te priložiti dokumentaciju navedenu u zahtjevu.

Dodatne informacije i obrasce zahtjeva možete preuzeti u: – tajništvu DV Grigor Vitez, Samobor, Perkovčeva 88/1 ili na www.djecji-vrtic-grigor-vitez.hr/upisi, te u tajništvu DV Izvor, Samobor, Gustava Krkleca 2 ili na www.vrtic-izvor-samobor.hr.

Predškola počinje s radom 1. listopada 2018. godine i traje do 31. svibnja 2019. godine.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.