Pjesnici, likovnjaci i glazbenici na Festivalu poezije, glazbe, meda i vina

19. rujna 2018.
Komentari isključeni
551 Pregleda

U dvorcu obitelji Erdödy u Kerestincu održan je minulog vikenda šesti po redu Festival ljubavne poezije, glazbe, meda i vina, u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Svetoj Nedelji. Festival je tradicionalna svetonedeljska kulturna manifestacija koja se odvija u sklopu Svetonedeljskog kulturnog ljeta, i to u atriju dvorca u Kerestincu. I ove godine na manifestciji su predstavljeni pjesnici, likovni i glazbeni umjetnici, a mogli su se degustirati proizvodi od vina i meda.

Na 6. festivalu ljubavne poezije, glazbe, meda i vina sudjelovali su članovi Književnog odjela svetonedeljskog ogranka Matice hrvatske te književnici Borben i Ljerka Vladović. Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom svojom je poezijom zastupala ugledna književnica i pjesnikinja Sonja Zubović.

U sklopu Festivala otvoren je i treći dio izložbe “Susreti IV” na kojoj su izloženi radovi likovnih umjetnika u organizaciji ogranaka Matice hrvatske iz Samobora, Zaprešića, Svete Nedjelje i Jastrebarskog.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.