Uskoro treće izdanje Samoborske biciklijade

18. rujna 2018.
Komentari isključeni
616 Pregleda

Treće izdanje Samoborske biciklijade održat će se u nedjelju, 7. listopada sa startom u 10 sati. Okupljanje je od 8.30 na glavnom samoborskom trgu. Brdsko-biciklistički klub Šišmiš će, uz podršku Turističke zajednice grada Samobora ove jeseni predstaviti najkraću samoborsku rutu, rutu broj 3. Radi se o relativno laganih 10 kilometara iz centra Samobora preko Velike Jazbine i Otruševca, sve do Izletišta Pavlin gdje je predviđeno druženje uz ručak. Za one željne nešto dulje vožnje s elementima brdskog biciklizma, šumskih putova i makadama kroz prekrasne šume i vinograde, biciklijada je obogaćena i 14 kilometara dugom rutom koja je kombinacija ruta broj 7, 5 i 3 te ide od Samobora preko Dubrave Samoborske, Vratnika i Otruševca, sve do destinacije za ručak – Izletišta Pavlin. Nakon druženja i ručka organiziran je zajednički povratak u Samobor preko Vrhovčaka i Stražnika.

Kotizacija iznosi 40 kuna, a prijaviti se može putem obrasca: https://goo.gl/forms/d6WMgtuOw4BQA2rV2. Da bi prijava bila valjana kotizaciju je potrebno uplatiti na žiro račun BBK Šišmiš, Ulica Ivana Perkovca 36, Samobor, IBAN: HR68 2500 0091 1012 1054 2, Addiko Bank (opis plaćanja: Samoborska biciklijada ime i prezime sudionika).

Za uplate do kraja ovoga tjedna, do 23. rujna, odnosno za prvih 150 prijavljenih dobivaju se prigodna majica i obrok u izletištu Pavlin na Vrhovčaku, a za uplate između 24. rujna i 1. listopada samo obrok u izletištu Pavlin. Oni koji ne uplate kotizaciju do 1. listopada dobrodošli su sudjelovati na biciklijadi, ali bez osigurane majice odnosno obroka. Sudjelovanje u biciklijadi je na vlastitu odgovornost uz obaveznu opremu: ispravan MTB bicikl i kacigu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.