Sudjelujte u izradi Gradskog programa djelovanja za mlade

17. rujna 2018.
Komentari isključeni
637 Pregleda

Započinje druga faza izrade Gradskog programa djelovanja za mlade Grada Samobora, koja je ujedno i najvažnija faza projekta ˝Kad se mlade ruke slože˝.
Službeno otvorenje kojim se obilježava početak aktivnosti održat će se u utorak, 18.rujna s početkom u 10:00 sati u Centru za mlade Bunker.

Udruga za održivi razvoj Pozitiva Samobor ove je godine započela s provedbom projekta ˝Kad se mlade ruke slože˝ čiji je cilj izrada Gradskog programa djelovanja za mlade Grada Samobora – lokalnog dokumenta za sustavni rad s mladima.

U svibnju ove godine mladima je predstavljen projekt na cjelodnevnom događaju u Centru za mlade Bunker. Nakon predstavljanja i provedbe istraživanja potreba mladih putem anketnih upitnika, vrijeme je da se krene s provedbom druge faze – oblikovanje Gradskog programa djelovanja za mlade. 
Provedba ove faze kreće 18. i traje do 21. rujna, a održavat će se u Centru za mlade Bunker.
Mladi će na neformalan način izrađivati dokument prema svojim željama i potrebama. 
Sudionicima su osigurani doručak, ručak, večera, kave, čajevi te pregršt zabave i druženja, a srednjoškolci će te dane biti oslobođeni od nastave.

Pozitiva poziva sve srednjoškolce, studente, zaposlene i nezaposlene, sve mlade i one koji se tako osjećaju da im se pridruže u izradi Gradskog programa za djelovanje mladih.

Više informacija možete saznati na njihovim stranicama, a prijaviti se možete na ida@pozitivasamobor.hr.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.