Otvorenje Pevec prodajnog centra u Samoboru do sredine studenog

17. rujna 2018.
Komentari isključeni
6.048 Pregleda

Tvrtke Pevec d.d i Mercator – H d.o.o. ovaj su tjedan potpisale ugovor o najmu prostora u bivšem Mercator, a danas Konzum centru u Samoboru na adresi Ulica Bleiburških žrtava 1945 1. U novom Pevecovom prodajnom prostoru, koji se prostire na površini od gotovo 4.000 m2, Pevec će kupcima iz Samobora i okolice učiniti bližim i dostupnijim oko 25.000 povoljnih i kvalitetnih proizvoda iz svih Pevecovih programa: od kućanskih i elektroničkih uređaja, keramike i sanitarija, građevine, boje, lakova i željeznarije, pa sve do vrtnog i sportskog programa te asortimana za uređenje i dizajn doma.

Pevec će time otvoriti 45 novih radnih mjesta na području Samobora i obogatiti iskustvo kupovine u centru u kojem već posluju trgovci poput dm-a, Konzuma i Intersporta.

Prvi hrvatski trgovački lanac Pevec, na tržištu od 1990. godine, trgovina je prvog izbora za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta, a ovime proširuje svoje poslovanje na 16 hrvatskih gradova u 24 centra.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.