Najuspješniji – Roko Vuksanović

17. rujna 2018.
Komentari isključeni
546 Pregleda

Mladi kataši Karate kluba Samobor bili su prošli vikend aktivni u Karlovcu. Samoborce je na tamošnjem međunarodnom turniru predstavljalo 12 natjecatelja koji su osvojili 9 medalja – 1 zlato, 5 srebra i 3 bronce. Najuspješniji je bio Roko Vuksanović koji je s uvjerljive četiri pobjede u kategoriji učenika osvojio zlatnu medalju. Srebrnim medaljama okitili su se Andrija Vuksanović, Magdalena Bašić, Nina Šunjić, Patrik Peld i Simona Szel. Brončane medalje osvojili su Antonijo Bašić, Melani Đukić i Luka Lučić.

Na korak do medalje su ostale Nina Šunjić i Tia Blažević u kategoriji učenica. Na natjecanju su također sudjelovali Fran Jaklenec i Luka Kos koji unatoč odličnim nastupima nisu uspjeli doći u borbu za medalju.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.