“Tajanstveno” Fotooko ove nedjelje u Kerestincu

14. rujna 2018.
Komentari isključeni
641 Pregleda

Još jedno Fotooko priprema svetonedeljski Fotklub Klik pa će dolazeće nedjelje dvorac Kerestinec biti mjesto susreta fotografa iz cijele Hrvatske. Ovogodišnje Fotooko je sedmo u nizu, a nosi podnaslov “tajanstveno”.

Druženje počinje u nedjelju od 11 sati uz niz predavanja i radionica, a između ostalog na Fotooku će se moći čuti savjeti službenog fotografa Hrvatskog nogometnog saveza Drage Sopte, Boris Štromar će imati radionicu Camere Obscure, mlada fotografkinja Iva Lulić predstavlja svoje fotografije inspirirane mitologijom, Igor Dugandžić održat će radionicu portretne fotografije, a Maja Strgar Kurečić predstavit će novi udžbenik o osnovama digitalne fotografije.

Pripremljene su i fotošetnje, izložbe, natječaji, prezentacija i prodaja nove i rabljene opreme, “Fotookeco” za najmlađe fotografe te još niz zanimljivih programa za sve koji u nedjelju dođu do dvorca Kerestinec.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.