Detalj s kup utakmice Samobor - Kurilovec

Samobor i Sava se oprostili od Kupa NSZZ

13. rujna 2018.
Komentari isključeni
1.054 Pregleda

Nogometaši Samobora završili su natjecanje u Kupu NSZZ već u 1. kolu nakon jučerašnjeg poraza od trećeligaša Kurilovca, doživljenog poslije izvođenja udaraca s bijele točke. Samoborci su bili više nego ravnopravan protivnik Kurilovcu, i do pred sam kraj susreta vodili prekrasnim zgoditkom kapetana Filipa Kostanjskog. Na žalost nisu uspjeli zadržati rezultatsku prednost do zadnjeg sučevog zvižduka, pa su gosti iz jedne od rijetkih prilika izjednačili 10-tak minuta prije kraja. U izvođenju jedanesteraca Kurilovčani su bili prisebniji i precizniji, te zasluženo odlaze u 2. kolo. Sigurni izvođači kaznenih udaraca za Samobor bili su Kostanjski i Severec, dok je udarce Marune i Gluića zasutavio gostujući vratar.

Sava iz Strmca u istom je natjecanju gostovala kod petoligaša Lukavca. Utakmica je završena neodlučenim rezultatom 1:1, a spretniji i sretniji izvođači udaraca s bijele točke bili su domaći nogometaši, te na kraju slavili rezultatom 4:3.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.