Zvijezde pod zvijezama

10. rujna 2018.
Komentari isključeni
906 Pregleda

Tamburaško društvo Ferdo Livadić sinoć je građanima Samobora i gostima grada ponudilo dvoipolsatni koncert pod zvijezdama. Na Trgu kralja Tomislava “ferdići” su se predstavili u punom sastavu, s mlađim i starijim orkestrom, Vokalnim ansamblom Samoborke te gostima, na koncertu koji je bio lagan, primjeren kraju ljeta i s ponešto neuobičajenim repertoarom.

Koncert su započeli mlađi tamburaši, pa Vokalni ansambl Samoborke samostalno, a zatim uz pratnju starijeg orkestra, koji je u drugom dijelu koncerta poznatim domaćim i stranim pop i rock standardima i rasplesao dio gledatelja. U programu su sudjelovali umjetnički voditelji Natko Gaberc, Dražen Kurilovčan i Petra Vojvodić Mrvoš, zatim solisti-pjevači Hrvoje Tompak i Davor Ban, saksofonist Roko Vušković, trubač Viktor Meczner, bubnjar Roman Gross i gitarist Dino Celizić te, na posljetku, vokalne solistice Ana Gross, Jelena Potisk, Romina Škrtić Fabeković i Kristina Koščević.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.