Najnovije
Isključenja struje 4. i 5. lipnja (3. lipnja 2020. 18:26)
Samobor je lepi varoš – Stojdraga (3. lipnja 2020. 16:36)
Velik odaziv – hvala svima! (3. lipnja 2020. 13:50)
Radovi na samoborskim prometnicama (3. lipnja 2020. 13:01)
Kakva nas budućnost čeka? (3. lipnja 2020. 11:34)
Online edukacija za male iznajmljivače (2. lipnja 2020. 16:03)

Počinje izgrada Gradskog programa djelovanja za mlade

6. rujna 2018.
Komentari isključeni
758 Pregleda

Udruga za održivi razvoj Pozitiva Samobor ove je godine započela s provedbom projekta “Kad se mlade ruke slože” čiji je cilj izrada Gradskog programa djelovanja za mlade grada Samobora, odnosno lokalnog dokumenta za sustavni rad s mladima. U svibnju ove godine mladima su predstavili projekt na cjelodnevnom događaju u Centru za mlade Bunker. Nakon predstavljanja i provedbe istraživanja potreba mladih putem anketnih upitnika, vrijeme je da se krene s provedbom druge faze – oblikovanja Gradskog programa djelovanja za mlade. Provedba ove faze kreće 18. i traje do 21. rujna. Četiri dana će mladi Samobora u Bunkeru na neformalan način izrađivati dokument prema svojim željama i potrebama. Sudionicima su osigurani doručak, ručak, večera, kave, čajevi te pregršt zabave i druženja.

Za sve srednjoškolce imaju dobru vijest, a to je da će te dane biti oslobođeni nastave. Pozitiva poziva sve srednjoškolce, studente, zaposlene i nezaposlene, sve mlade i one koji se tako osjećaju da im se pridruže u izradi najboljeg Gradskog programa za djelovanje mladih u svemiru.

Više informacija može se saznati na www.pozitivasamobor.hr, a prijaviti se možete putem e-maila: ida@pozitivasamobor.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.