Sportski miks uspjeha u karateu, judu, trčanju, tenisu, nogometu…

5. rujna 2018.
Komentari isključeni
1.318 Pregleda

Kao i obično, i novi je Športofon donio mnoštvo informacija s raznih sportskih borilišta, čiji smo obilazak započeli razgovorom sa samoborskom karatašicom svjetske klase, Anom Lenard (na slici), koja je izborila plasman na Svjetsko seniorsko prvenstvu u Madridu. Osvrnuli smo se i na brončanu medalju judašice samoborskog Profectusa Katarine Lucije Vuković, osvojenu na Europskom seniorskom kupu u Bratislavi.

Izvijestili smo i o rezultatima tradicionalne međunarodne Žumberačke utrke, o odličnom nastupu mladog samoborskog tenisača Nikole Bašića u Sloveniji, a potom se prebacili na nogometne terene Četvrte hrvatske lige – središte Zagreb, Jedinstvene županijske lige i Prve županijske lige – zapad. Govorili smo i o kvalifikacijama za UEFA-in kup regija za nogometaše-amatere te najavili Hrvatski olimpijski dan u Samoboru.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.