Psihologija sporta ove subote u Bunkeru

5. rujna 2018.
Komentari isključeni
1.024 Pregleda

Samoborski športski savez u suradnji s POU Samobor održat će radionice vezane uz edukaciju trenera iz područja psihologije sporta koje će se održati u subotu 08. rujna i 22. rujna.
Primjenom navedenih znanja treneri će dodatno oplemeniti svoj rad, proširiti znanja i potom biti u mogućnosti koristiti neke nove tehnike u svakodnevnom radu. To će im omogućiti još uspješniji rad sa sportašima.
Predavač i voditelj radionica je prof. psihologije Vesna Hude koja će educirati trenere iz sportskih klubova Grada Samobora u ukupno tri radionice s trajanjem po 120 minuta. Broj edukanata – trenera je ograničen zbog rada na konkretnim primjerima polaznika i za prijave se treba javiti u Samoborski športski savez.
Polaznici će aktivno obraditi sljedeće teme u tri odvojene radionice. U subotu, 8. rujna u Study roomu Centra za mlade Bunker, od 9 do 11:30 sati, na rasporedu je radionica naziva “Psihološki aspekti rada sa sportašima i upoznavanje s osnovnim pojmovima i tehnikama vezanim uz područja motivacije, koncentracije i upravljanja emocijama u sportu.”
Istog dana, ali od 11 do 12:30 sati na rasporedu je radionica “Razvoj organizacijskih i socijalnih vještina”, koje bi trebala omogućiti stvaranje motivacijske klime za poticanje predanog rada sportaša, povećanjem njihovog angažmana, zadovoljstva i međusobne povezanosti unutar tima.
Za subotu, 22. rujna, u Centru za mlade od 11 do 12:30 sati predviđena je radionica “Unapređenje komunikacije trenera i sportaša te jačanje kohezije sportskog tima u ekipnim i pojedinačnim sportovima”.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.