Samobor ponovno u goste, Zrinski dočekuje Slogu

1. rujna 2018.
Komentari isključeni
778 Pregleda

Nogometaši Samobora u 2. kolu 4. lige sredite Zagreb ponovno gostuju. Nakon poraza u 1. kolu od Save ovaj put Samoborci će prve bodove pokušati uhvatiti kod Odre u nedjelju u 17 sati. Strmečka Sava gostuje u istom treminu kod Bistre, a u nedjelju se još igra susret Gaj Mače – Karlovac 1919.
U ostalim susretima 2. kola, danas se sastaju: Gradići – Moslavina, Mladost Petrinja – Croatia, Tondach – Segesta i Vrapče – Mladost Zabok.

U Jedinstvenoj županijskoj ligi utakmice 2. kola na rasporedu su također ovaj vikend. Predstavnici sa samoborsko-svetonedeljskog područja ovaj put igraju na svom terenu pa će Zrinski u Farkaševcu dočekati Slogu Križ, a kerestinečki TOP igra protiv Stupnika. Obje utakmice igraju se u sutra, u nedjelju u 17:30.
U ostalim susretima sastaju se Sutla – Kupinec, Klas – Dinamo Jakovlje, Rugvica Sava 1796 – Polet, Lukavec – Strmec, Rakovec – Vatrogasac i Laduč – Lomnica.

U 1. županijskoj ligi zapad utakmice 2. kola na rasporedu su u nedjelju, osim susreta Save Drenje i Sloge Brezje koji se igra danas u 17:30. Nedjeljni nogometni program počinju Bregana i Dinamo Okić te Jaska i Pušća koji igraju u 10 sati. U terminu od 17:30 sastaju se Bestovje – Jamnica, Sloga SU-ZA – HNK Tigar Rakitje, Rakov Potok – Mladost Luka, Novaki – Mladost Kraj Donji i Mladost Klinča Sela – Klokočevec.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.