Fotografija preuzeta s web portala GNK Dinamo Zagreb

Dinamovi prvotimci u posjeti Školi nogometa NK Samobor

30. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
1.277 Pregleda

U petak, 31. kolovoza od 17:30 do 18:30 sati polaznike Dana otvorenih vrata Škole nogometa NK Samobor posjetit će prvotimci zagrebačkog Dinama Mario Musa i Sadegh Moharrami.

Plavi će majstori s malim nogometašima odraditi zajedničko fotografiranje, podijeliti im poneki poklon i autograme, a sigurno im i otkriti nekoliko čarobnih nogometnih poteza.

Sadegh Moharrami igra desnog bočnog, a u Dinamo je stigao iz iranskog Persepolisa, dok je Mario Musa samoborsko nogometno dijete, koji je u redove prvaka Hrvatske stigao kao kadet baš iz NK Samobora, a danas igra na poziciji lijevog bočnog. Musa je prve nogometne korake napravio u nogometnoj školi NK Zrinski u Farkaševcu, nastavio nogometni razvoj u nogometnoj Akademiji Davor Šuker, a zatim pristupio NK Samoboru.

Dolazak Dinamovih prvotimaca na zajedničko druženje s polaznicima Škole nogometa NK Samobor nastavak je plodne suradnje samoborskog četvrtoligaša s nogometnim prvacima Hrvatske koja intenzivno traje od travnja ove godine.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

  1. Avatar

    Ispravak vezan uz MMusu.On je prve nogoloptačke korake napravio u nk Zrinskom(Farkasevec) a onda je nastavio u akademiji D Šuker a nakon toga je stigao u nk Samobor.
    Sportski pozdrav!

  2. Avatar

    kak đalma registrirani igrač samobora može igrati za veterane kladja, ponavlja se proljeće kada suci delegati gledali kroz prste.