Edukacija o dijabetesu u OŠ Rude!

27. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
1.252 Pregleda

“Slatki Samoborci” – Udruga za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice organizira edukaciju za učitelje, profesore i članove stručnih timova osnovnih i srednjih škola, koji u svojim razredima imaju ili će u novoj školskoj godini primiti dijete s dijabetesom. Edukacija na temu Dijabetes TIP 1 u razredu će se održati dolazeće srijede, 29. kolovoza, u Osnovnoj školi Rude od 9 do 11 sati, a zainteresirani se trebaju prijaviti putem e-maila na adresu: slatki.samoborci@gmail.com.

Prijava je obavezna zbog radi organizacije edukacije i izdavanja potvrda o stručnom usavršavanju. Edukatori su: Danijela Nožinić, bacc.med.techn., Klinika za pedijatriju, odjel za dijebetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma, KBC Sestara Milosrdnica, Zagreb Ksenija Kolman Goreta, NLP master i coach.Za vrijeme edukacije bit će provedena akcija mjerenja šećera u krvi te osigurano osvježenje sudionika. Slatki Samboorci edukaciju organiziraju uz pomoć Hrvatskog učiteljskog društva Samobor i Osnovne škole Rude.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.