Prepoznajete li muškarce s fotografija?

24. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
941 Pregleda

Policija moli ako imate kakvih saznanja o muškarcima s fotografija da o tome obavijestite
najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Naime, u subotu, 7. srpnja oko 23.30 sati u Zagrebu, u Tkalčićevoj ulici ispred kućnog broja 84, dvojica su nepoznatih počinitelja počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz čl. 215 st. 1 u vezi s kaznenom djelom iz čl. 222 KZ-a u kojem je 20-godišnjak teško ozlijeđen – izvijestila je policija.

U policiji pretpostavljaju da muškarci za kojima tragaju raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Prvi nepoznati muškarac je visine 180-185 cm, starosti oko 30 godina, srednje atletske građe, ćelav, s bradom dužine oko 1 cm, a u vrijeme nastanka fotografije bio je odjeven u svijetlosmeđe kratke hlače s bijelim uzdužnim prugama, plavu majicu kratkih rukava dok je na nogama imao crne tenisice.

Drugi nepoznati muškarac je visine oko 175-180 cm, starosti od 25 do 30 godina, atletske tjelesne građe, kraće smeđe kose, dok je u vrijeme nastanka fotografije bio odjeven u svijetlosive kratke hlače s crnim uzdužnim prugama, bijelu majicu dugih rukava, a na nogama je imao crne tenisice s bijelom potplatom.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.