Počinje nova nogometna prvenstvena sezona – Samobor u Strmcu igra lokalni derbi 4. lige

24. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
1.105 Pregleda

Nogometaši Samobora u nedjelju počinju svoju prvenstvenu sezonu. Nakon uspješno odrađenih priprema i riješene situacije oko četvrtoligaškog statusa, pred Samoborcima je nova izazovna sezona u društvu uglavnom poznatih protivnika.
Za početak sezone ždrijeb je spojio lokalne supranike pa će u 1. kolu 4. lige središte Zagreb, u nedjelju, 26. kolovoza snage odmjeriti Sava Strmec i Samobor. Susret u Strmcu počinje u 17:30 sati.
U ostalim susretima u subotu se prvo sastaju od 17:30 Zelina – Vrapče, Karlovac – Tondach, Segesta – Mladost i Moslavina – Bistra. U nedjelju u 10 igraju Mladost Zabok i Gaj Mače, a od 17:30 Dinamo Odranski Obrež i Odra te Croatia Hrastje i Gradići.
Još jednom, prvu utakmicu prvenstva nogometaši Samobora igraju u gostima kod Save Strmec u nedjelju u 17:30.

Pred nama je ovaj vikend i prvo kolo u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi. Svi susreti igraju se u nedjelju u 17:30 osim sraza Sloge i Stupnika u Križu koji je na rasporedu u nedjelju u 10 sati.
Od predstavnika sa samoborskog i svetonedeljskog područja Zrinski gostuje u Kupincu kod istoimene momčadi, a kerestinečki TOP gostuje kod Lukavca.
U ostalim susretima sastaju se Lomnica – Klas, Strmec Bedenica – Rugvica Sava 1976, Polet Buševec – Laduč, Dinamo Jakovlje – Rakovec te Vatrogasac Zdenci Brdovečki – Sutla.

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi svi su susreti 1. kola također na rasporedu u nedjelju u 17.30. Sastaju se Mladost Luka – Sloga SU-ZA, Novaki – Sava Drenje, Mladost Kraj Donji – Mladost Klinča Sela, Klokočevac – Rakov Potok, HNK Tigar Rakitje – Jaska, Pušća – Bregana, Dinamo Okić – Bestovje i Jamnica – Sloga Brezje.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.