Športofon u nogometnim, judo i hodačkim temama

15. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
516 Pregleda

U izdanju Sportofona za 14. kolovoza fokus nam je bio na nogometnim temama, odnosno nastavku priprema NK Samobora za dolazeću sezonu u 4. ligi. Igrački kadar još se kompletira, a dosadašnje pripremne utakmice pokazale su kako se u novu sezonu može ući s optimizmom. Pred nogometašima Samobora još su utakmice protiv Poleta u Svetoj Klari u četvrtak, 16. kolovoza od 18:30, a u subotu poslijepodne na Gradskom stadionu u Samoboru ugošćuju novog trećeligaša Ponikve. U nedjelju 19. kolovoza Samoborci počinju natjecanje u Kupu Nogometnog saveza Zagrebačke županije, a u pretkolu gostuju kod okićkog Dinama od 18 sati.

Također smo ugostili Helenu Vuković i Matiju Frlića iz Judo kluba Profectus kako bismo čuli detalje o njenoj novoj zlatnoj medalji sa Svjetskog juniorskog kupa koji je održan u Rumunjskoj te bronci Marcela Škaleca kao i najavu skorog Europskog juniorskog prvenstva u Bugarskoj.

U Športofonu smo ugostili i ultra-hodača Branka Maretića Dečinu koji je ovo ljeto proveo u prolasku Hrvatske duge staze, rute od 2149 kilometara koja spaja najistočniju, najzapadniju, najsjeverniju i najjužniju točku Hrvatske.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.