TOP obranio naslov na veteranskom turniru u Galgovu

13. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
1.306 Pregleda

Memorijalni malonogometni turnir u Galgovu posvećen uspomeni na neprežaljene hrvatske vitezove, poginule branitelje iz Domovinskog rata, Dražena Ratkovića, Zvonka Liktara i Dražena Ćižmara održan je jučer. Na travnatom igralištu NK Galgova za naslov najboljeg natjecale su se veteranske haklerske ekipe iz Samobora i okolice, a naslov pobjednika obranila je momčad kerestinečkog TOP-a koja je u finalu bila bolja od Horvata s 5:2. U susretu za 3. mjesto momčadi Galgova i HVIDR-e raspucavale su penale, a više sreće imala je domaća ekipa.

Dodjeljene su i pojedinačne nagrade pa je najgolman Memorijala u Galgovu Dražen Makarun iz domaće momčadi, najstrijelac je Vladimir Jakopač iz TOP-a, a za igrača turnira proglašen je Tomislav Fabek iz sastava Horvata.

Organizatori Memorijala iz Mjesnog odbora Galgovo i NK Veterani Galgova priredili su, kao i svake godine, obilazak posljednjih počivališta poginulih hrvatskih branitelja, odnosno spomenika braniteljima u Galgovu. Nakon turnira za sve okupljene organizirana je i veselica uz živu glazbu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.