Samobor ostaje četvrtoligaš!

8. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
2.956 Pregleda

Iz Nogometnog središta Zagreb danas je nogometašima Samobora stigla odlična vijest. I dolazeće sezone igrat će u IV NL- središte budući da je momčad Savskog Marofa odsutala od natjecanja zbog financijskih poteškoća.

Tako će nogometaši trenera Siniše Miokovića u prvom kolu novog prvenstva gostovati kod susjeda Save u Strmcu, i to 25. kolovoza u 17 sati i 30 minuta. I u drugom kolu Samoborci će biti gosti i to kod momčadi Odre, a premijeru na domaćem travnjaku imati će 5. rujna protiv momčadi Bistre.

 

 

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

 1. Avatar

  Još jedan više razlog da se kompletna uprava najuri, odustajanje Savskog Marofa kluba iz omalenog sela koji su na igralištu ostali u ligi dokaz je je nesposobnosti samoborske uprave koja je kriminalnim rukovođenjem klub gurnula u provaliju…

 2. Avatar

  Navodno transpatentna uprava platila 35 000 kuna NK Savski Marof za “bilateralni ugovor” i zamjenu statusa…pitanje : “Tko je odobrio, tko je odradio i tko je nosio novce jer je očito sve na crno isplaćeno”?

 3. Avatar

  u kojem rangu kreće s. marof nakon ove kupoprodaje ranga natjecanja, mislim da bi morao krenuti iz 2. žnl ako vodstvo nszz ne primi dio love transferirane iz samobora pa završi u jžnl.

 4. Avatar

  Isposlovali su zamrzavanje statusa petoligaša na godinu dana…
  Transparentna uprava NK Samobora mogla bi uskoro posjetiti prostorije Uskoka ali ne žumberačkih…

 5. Avatar

  Drago Kramaric NIJE STIGLA VIJEST NEGO STE ZA 30.000 -35.000 KN KUPILI STATUS OD SAVSKOM MAROFA I TO NE OD SAVSKOG MAROFA NEGO NENADA POSTRUŽINA -JOCKERA I NAVODNIH SUPOTPISNIKA REDOM LJUDI KOJI SE NISU NITI POJAVLJIVALI U KLUBU A NITI ODRADILI JEDAN,JEDINI SAT VOLONTERSKOG RADA,

 6. Avatar

  kojim pravom se s. marofu dozvoljava zamrzavanje statusa petoligaša jel su stime suglasni ostali klubovi pete lige, automatski će ove sezone ispasti jedan petoligaš više, jel uopće I,O, nszz donio odluku o statusu da se nekome podilazi na račun drugoga.ovdje se pere lova a ne u Sv.Nedeljskim klubovima kojima veleučena vlast smanjuje dotacije, nekim čak klubovima za 30 %, a drugima za tri viječničke ruke povećava za enormne svote, sramota za vijećnike koji ne štite interese djece svojih klubova. U uspjehu vatrenih umjesto da se klubovima pomaže u razvoju radi se obrnuto, djeca će završavati po ulici i kafićima umjesto na sportskim terenima ,za vlast koja je slast može se uštipnuti za guzicu.

 7. Avatar

  Krucijalno je pitanje s NK Samoborom, tko ih je ovlastio da sredstva građana predviđena za točnu namjenu mogu koristiti u kriminalne svrhe kao što je kupovina statusa…
  Hns tu rabotu nije potvrdio a puno je klubova ogorčeno takvim makinacijama…

 8. Avatar

  Priča se da je transparentna uprava odlučila dovesti dva tamnoputa “gay fudbalera” kako klub više ne bi ispadao u niže rangove, ušutkali bi opoziciju i svi bi ih hvalili za naprednost i moderne liberalne stavove a i Uskok bi morti odustao od istraga…

 9. Avatar

  imal bi uskok posla i u brezju oko igrališta i kuružnjaka gazde piceka i ucjena sadašnje nadobudne vlasti

 10. Avatar

  Što radi Samoborski športski savez po pitanju kupovine statusa od strane transparentne uprave NK Samobor , gdje je inspekcija, nečinjenje po ovom pitanju znači da Savezom i dalje drma siva eminencija, kadar koji nikad ne ide u mirovinu i da svira “šargiju” kad god je kriminal u pitanju….

 11. Avatar

  ista situacija u sv. nedeljskoj sportskoj zajednici gdje drma politika i siva eminencija gazda sv. nedelje drug picek koji drži sve u šaci.