Ljeto puno dobrih rezultata

8. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
1.032 Pregleda

Dobar dio samoborskih sportaša ne miruje ni ljeti, pa se u naš grad vraćaju s dobrim rezultatima s raznih natjecanja. Zato smo na početku emisije ugostili predstavnike mladih nogometaša iz Bregane, koji su pod imenom “Dečki iz Bregane”, na Coca Cola kupu u Splitu osvojili brončanu medalju među najboljim ekipama iz hrvatskih županija na tom svojevrsnom natjecanju mladih sportaša u okviru Plazma sportskih susreta. Naši su gosti bili Vanja Kulenović i trener ove uspješne momčadi Tomislav Otmačić.

U nastavku emisije osvrnuli smo se na novi uspjeh samoborskog tenisača Nikole Bašića, koji je ostvario plasman među 4 najbolja na juniorskom ITF turniru u Stobreču. Govorili smo i o početku priprema za premijerligaško prvenstvo koje dolazeće jeseni očekuje rukometaše Rudara iz Ruda te o obrani naslova državnog prvaka u FIELD streličarstvu što je u Sisku pošlo za rukom najboljem sportašu grada Samobora Mariju Vavri.

U zadnjem dijelu emisije prebacili smo se na terene na kojima na državnoj i međunarodnoj razini uspjehe nižu drugi hrvatski sportaši, a to su veliko finale tenis kupa Hrvatske pošte u Splitu, najava nastupa hrvatskih reprezentativaca na Europskom prvenstvu u atletici u Berlinu te još jedan pobjednički nastup nogometaša Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka protiv momčadi Astane.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.