Grad Sveta Nedelja pruža besplatnu stručnu pomoć poduzetnicima

7. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
831 Pregleda

Grad Sveta Nedelja poziva mikro, male i srednje poduzetnike sa svog područja, koji žele stručnu pomoć kod sastavljanja i podnošenja prijave na natječaje Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta da im se jave. Poduzetnici koji žele sudjelovati u natječaju “WWW VAUČERI ZA MSP-ove” trebaju se Gradu javiti najkasnije do četvrtka, 9. kolovoza, a oni zainteresirani za natječaj “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije”, do ponedjeljka, 13. kolovoza. MPS-ovi su, inače, mala, mikro i srednja poduzeća.

Stručna pomoć koju Sveta Nedelja osigurava poduzetnicima je besplatna, a oni svoj interes trebaju iskazati pisanim putem, na e-mail adresu: ured@grad-svetanedelja.hr. Prijave će se razmatrati prema redoslijedu zaprimanja.

Fotografija: grad-svetanedelja.hr

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.