Mario Vavro obranio naslov državnog prvaka!

6. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
787 Pregleda

Dva tjedna nakon osvojenog zlata s ekipom na Svjetskom kupu Mario Vavro, član Streličarskog kluba Samobor jučer je u Sisku obranio naslov državnog prvaka u FIELD streličarstvu.

Mario je u prvoj seriji na nepoznate daljine pogodio je 200 krugova, a u nastavku 205 na poznate daljine. Ukupnih 405 krugova bilo je dovoljno za osvajanje titule prvaka Hrvatske u FIELD streličarstvu.

Turnir je ujedno bio i izborni turnir za Svjetsko prvenstvo u FIELD-u koje će se održati u rujnu u Italiji a na kojem ćemo, zahvaljujući odličnom jučerašnjem uspjehu gledati i Maria.

Nakon osvojenih titula u dvoranskom I FIELD streličarstvu, Vavro za dva tjedna ima priliku osvojiti i treću titulu, u FITA streličarstvu. Bilo bi to ponovljen uspjeh iz 2017.godine kada je osvojio sva tri naslova prvaka Hrvatske.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Avatar

    Neću ovaj put o snobovskom športu, kojim se zbog iznimne skupoće bavi jako mali broj ljudi u Hrvatskoj,ali i takovim uspješnim športašima valja čestitati. No međutim petokolonaški zvuči izostavljanje točnih informacija a to je zlatnu medalju osvojila hrvatska reprezentacija, a ne ekipa iz Nemilje Donje…Nadam se da radio Samobor ne bu postal Puporadio…