Veliki rezultati i uspjesi u malom nogometu

1. kolovoza 2018.
Komentari isključeni
699 Pregleda

Okosnica novog Športofona bili su malonogometni uspjesi i rezultati.

S prvim sugovornikom u emisiji, Matejem Hržićem iz Organizacijskog odbora 26. po redu Memorijalnog malonogometnog turnira “Milić-Hržić-Sučić”, odigranog u Velikoj Rakovici, osvrnuli smo se ovaj po mnogim stvarima specifičan ljetni malonogometni susret na kojem dominiraju sastavi mjesnih odbora i gradskih četvrti grada Samobora i istinsko sjećanje na junake Domovinskog rata.

U program smo ukljulili i Tomislava Otmačića, voditelja sjajne malonogometne družine nazvane “Dečki iz Bregane”, koja se tijekom emisije vlakom upravo vraćala iz Splita gdje je na Coca Cola Kupu, odnosno turniru u okviru Plazma Sportskih igara mladih, osvojila treće mjesto.

Športofon je protekao i u znaku osvrta na početak Svjetskog prvenstva u jedrenju i nastup našeg jedriličara Tončija Stipanovića, govorili smo i o najoriginalnijoj školi trčanja “42,2 Running Academy” te podsjetili na brončane hrvatske barakude, tj. reprezentaciju Hrvatske u vaterpolu koja se u Barceloni okitila brončanim odličjima. Na kraju emisije govorili smo i o nogometu, odnosno drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka i utakmici Hapoel-Dinamo.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.