Mala Jazbina osvojila 26. Memorijal Milić-Hržić-Sučić

30. srpnja 2018.
Komentari isključeni
1.261 Pregleda

Završio je i 26. po redu memorijalni malonogometni turnir “Milić-Hržić-Sučić”, odigran u Velikoj Rakovici u spomen na naše poginule hrvatske branitelje Željka Milića, Srećka Hržića i Nenada Sučića.

Turnir je okupio 15 momčadi mjesnih odbora i gradskih četvrti Grada Samobora, a nakon razigravanja po skupinama titulu pobjednika osvojila je momčad mjesnog odbora Mala Jazbina!

Dečki iz Male Jazbine su u finalu bili bolji od ekipe MO Gradna rezultatom 6:5.

Ekipa MO Gradna

U susretu za 3. mjesto MO Konščica je slavila protiv MO Podvrha rezultatom 3:1.

Ekipa MO Konščica

Ekipa MO Podvrh

Nagradu za fair-play zaslužila je vrlo mlada i poletna ekipa MO Rude.

Ekipa MO Rude

Za najboljeg vratara turnira izabran je Matija Štampek iz MO Podvrh, najbolji strijelac bio je Josip Librić, također iz MO Podvrh, a najboljim igračem proglašen je Miljenko Mileni Bencalić iz momčadi MO Mala Jazbina.

Uoči finalne utakmice odigran je i revijalni susret ekipe TNT & Šilo i selekcije HVIDRE i 151. samoborske brigade, u kojem se od aktivnog igranja nogometa oprostio Željko Šilobod Šilo.

Sudionici revijalne utakmice

Tijekom subotnjeg poslijepodneva organizatori Memorijala upriličili su obilazak posljednjih počivališta neprežaljenih junaka Domovinskog rata, a u Sportskom spomen centru “Srećko Hržić”, služena je sveta misa i položeni su vijenci, te upaljene svijeće kod spomenika palim hrvatskim braniteljima.

Spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima u Velikoj Rakovici

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.