“Dečki iz Bregane” u finalu Coca Cola kupa

30. srpnja 2018.
Komentari isključeni
1.122 Pregleda

Županijski pobjednici u malom nogometu pod nazivom “Dečki iz Bregane” sretno su jučer stigli u Split gdje se do 1. kolovoza održava državno prvenstvo. Riječ je o ekipi 15-godišnjaka iz Bregane i okolice koji su se sami organizirali i prijavili na Coca cola kup. Iz svake županije na državno prvenstvo otišla je samo jedna ekipa. Nagrada koju su osvojili kao županijski pobjednici bila je besplatan vlak do Splita, smještaj i prehrana.

Mjesni odbor Bregana pomogao im je u nabavi polo majica na kojima je natpis ekipe, a koje će nositi prigodom putovanja i boravka u Splitu. Za “Dečke iz Bregane” nastupaju: Leon Petrić, Roman Otmačić, Borna Radovanić, Ante Grizelj, Fran Kos, Mihael Matijasčić, Petar Kalaica, Nikola Regović i Vanja Kulenović. Voditelj im je Tomislav Otmačić.

Želimo im nezaboravan boravak i Splitu i što bolji rezultat na nogometnom terenu.

Maja Gračanin
predsjednica MO Bregana

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.