Počela sezona kupanja na Vugrinščaku!

27. srpnja 2018.
Komentari isključeni
1.060 Pregleda

Ovogodišnja sezona kupanja na Hidropatskom kupalištu i službeno je otvorena. Vladimir Čerkez, ravnatelj sportske ustanove Sportski objekti Samobor koja je preuzela nadzor nad bazenima, prije sat vremena pozdravio je prve kupače na Vugrinščaku uz poklon svim građanima – besplatno kupanje.
Gratis ulazak na bazene bit će moguć samo danas, inače je cijena ulaznice 20 kuna. To se ne odnosi na djecu mlađu od sedam godina za koje je kupanje besplatno, ali uz obaveznu pratnju odrasle osobe.

Također, za sve samoborske osnovce i srednjoškolce ove je godine osiguran besplatan ulaz na bazene uz prethodno pribavljenu iskaznicu za koju im treba obrazac s web stranice Ustanove Sportski objekti Samobor i potpis roditelja. Za njih je kupanje organizirano u okviru programa Sportko od 10 do 14 sati u organizaciji Školskog sportskog saveza, te od 15 do 19:30 sati kad su bazeni otvoreni i za sve građane. Subotom, nedjeljom i praznikom bazeni će biti otvoreni od 10 do 19.30.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.