Izvlačenje parova 26. Memorijala Milić-Hržić-Sučić večeras u Velikoj Rakovici

27. srpnja 2018.
Komentari isključeni
1.426 Pregleda

Tradicionalni turnir u spomen na poginule hrvatske branitelje Željka Milića, Srećka Hržića i Nenada Sučića priprema se za vikend u Velikoj Rakovici. Željko Milić bio je pripadnik Druge gardijske brigade Gromovi, a Srećko Hržić Prve gardijske brigade Hrvatske vojske Tigrovi, dok se Nenad Sučić u Domovinskom ratu za Hrvatsku borio kao pripadnik 151. samoborske brigade. Specifičnost ovog turnira je i u tome da se održao i 1995. godine, pred samu Oluju, i da je puno dečki tada praktički s travnjaka otišlo na prvu crtu bojišnice.

Izvlačenje parova turnira bit će večeras u 21 sat na Sportskom centru u Velikoj Rakovici, a svečanost polaganja cvijeća kod spomen obilježja na Sportskom centru upriličit će se sutra oko 17 sati.

Na asfaltnom igralištu Sportskog centra Srećko Hržić sutra i u nedjelju odigrat će se 26. memorijalni malonogometni turnir u spomen na trojicu ratnika, ali i sve njihove suborce, a za naslov najboljeg natjecat će se haklerske ekipe samoborskih mjesnih odbora i gradskih četvrti.

Sve informacije o ovom turniru nalaze se na otvorenoj Facebook stranici Mamorijal MHS, a dodatno se mogu dobiti i pozivom na jedan od ovih brojeva: 091 365 44 54 ili 099 440 20 28.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.