Ljetni filmko za najmlađe i dječje igraonice i radionice

21. srpnja 2018.
Komentari isključeni
767 Pregleda

U sklopu Ljetnog filmka za najmlađe u ponedjeljak, 23. srpnja u 11 sati u POP UP kinu na autobusnom kolodvoru bit će prikazan dječji animirani film “Pčelica Maja 2 – Medene igre”. U utorak, 24. srpnja u isto vrijeme i na istom mjestu na rasporedu je film “Ferdinand”, priča o divovskom biku koji više voli mirisati cvijeće nego boriti se s drugim bikovima. Ulaz u dvoranu je slobodan.

Podsjetimo da se i u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Samobor nastavljaju tjedni programi za djecu, ponedjeljkom od 17 do 19 sati projekcije igranih i animiranih dječjih filmova, prema ekranizaciji dječjih književnih djela. Utorkom od 17 do 19 održavaju se dramske radionice gdje djeca u opuštenoj atmosferi kroz dramske tehnike osmišljavaju uloge i igrokaze. Srijeda u terminu 17-19 rezervirana je za kreativni nered – stvaralačke igre s bojama i neoblikovanim materijalom, četvrtak od 10 do 12 sati predviđen je za društvene igre – slaganje velikih puzzla, dok petak između 10 i 12 sati donosi turnir u kartanju Uno-Uno i igri Pictionary.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.