Županijska potpora Malom tehnopolisu Samobor

17. srpnja 2018.
Komentari isključeni
516 Pregleda

Župan Stjepan Kožić potpisao je s predstavnicima 7 gradova i 9 općina te Zavodom za hitnu medicinu Zagrebačke županije ugovore o dodjeli nepovratnih potpora u vrijednosti od 2,4 milijuna kuna za sufinanciranje tehničke pomoći za prijavu projekata na EU natječaje, sufinanciranje izrade projektne dokumentacije i za sufinanciranje provedbe projekata financiranih iz fondova i programa EU. Grad Samobor dobio je potporu u vidu sufinanciranja vlastitog učešća u financiranju projekta Mali tehnopolis Samobor, u ukupnoj vrijednosti od 180 tisuća kuna, a ugovor je sa županom potpisao zamjenik gradonačelnika Željko Stanec.

S obzirom na to da je Zagrebačka županija kroz javne pozive Upravnog odjela za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju u Proračunu za 2018. godinu za prethodno navedene namjene osigurala ukupno 3 milijuna i 425 tisuća kuna, javni pozivi bit će otvoreni sve do 30. studenoga ove godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.