Županija sufinancira Svetoj Nedelji stručnu tehničku pomoć kod prijava EU projekata

17. srpnja 2018.
Komentari isključeni
769 Pregleda

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić potpisali su jučer u prostorijama Zagrebačke županije Ugovor o potporama za EU projekte kojima će se sufinancirati tehnička pomoć za prijavu projekata, izrada projektne dokumentacije i provedba projekata sufinanciranih iz fondova i programa EU.

Ovim Ugovorom Zagrebačka županija dodijelila je jučer Svetoj Nedelji potporu za sufinanciranje stručne tehničke pomoći za prijavu projekta “Informirano za zeleno sutra” na Otvoreni poziv za provedbu Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u iznosu od 24 tisuće kuna.

Dario Zurovec tom je prigodom zahvalio Županiji na financijskoj potpori i istaknuo kako će ona uvelike pomoći svim jedinicama lokalne samouprave u prijavama na EU projekte.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.