Sve je spremno za doček “vatrenih” u Zagrebu

16. srpnja 2018.
Komentari isključeni
1.256 Pregleda

Veliki doček hrvatskih nogometaša sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, priprema se danas na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Procjenjuje se da će vatrene dočekati oko sto tisuća ljudi, a predsjednik Vlade Andrej Plenković pozvao je sve poslodavce koji to mogu da svojim zaposlenicima omoguće da danas sudjeluju u dočeku nogometne reprezentacije. Dolazak “vatrenih” u zračnu luku očekuje se u 14 sati i 5 minuta, a na Trg bana Jelačića stižu oko 14.30. Autobusi s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom kretat će se trasom Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka ulica – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Rooseveltov trg Trg Republike Hrvatske – Frankopanska ulica – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Na snazi će, naravno, biti i privremena regulacija prometa, pa i na to treba obratiti pozornost. Vatrene će na Trgu pjesmom dočekati Zaprešić Boysi, a uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba budnice Moja domovina uz puštanje u nebo tisuće crveno-bijelih balona. (Foto: HNS)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

 1. Avatar

  Zbog vrijeđanja glazbenog ukusa Luke Modrića i Vatrenih od strane trenutnog gradonačelnika druga Belaka poručujemo mu da neće Božić dočekati na sadašnjoj funkciji….
  Nama je puna kapa da naš grad predstavlja ovoliki primitivac…

 2. Avatar

  LOPOVSKO SMEĆE O THOMPSONU
  “Mora mi smeće fašističko dan pokvarit.. ali neće, nabijem i njega i sve fašiste!!! Ignore!! Danas samo Hrvatska!!!!”, napisao je na Twitteru Krešo Beljak.

  … misli sitni lopov da je Hrvatska ona njegova kriminalna, pljačkaška, banditska … danas je hrvatske junake dočekala ona prava, hrvatska Hrvatska, ona Hrvatska koja je žrtva takvih kriminalaca koji su ju opljačkali do kostiju, onih koji su krivi za masovno iseljavanje … nabijem njega i sve one koji će mu dati svoj glas … smeće lopovsko …