Najnovije

Jožini (novi) “vatreni” opravdali epitet

15. srpnja 2018.
Komentari isključeni
864 Pregleda

Uz još jednu zahvalu hrvatskim nogometašima za sve što su pokazali na travnjacima ruskih stadiona, sjedinivši svu dobronamjernu Hrvatsku, od srca zahvaljujemo i našem poznatom, mnogim darima ispunjenom sugrađaninu JOSIPU JOŽI PRUDEUSU, autoru imena “VATRENI” kao popularnog naziva za našu nogometnu reprezentaciju, osmišljenog prije više od 20 godina. Joža je taj naziv i zaštitio, a prije 4 godine dogovoren je prijenos svih prava iz verbalnog žiga “VATRENI” IME ZA HRVATSKU NOGOMETNU VRSTU s dotadašnjeg nositelja, Josipa Prudeusa, na Hrvatski nogometni savez.

Dragi Joža, nadamo se da si uživao skupa s nama u utakmicama hrvatske reprezentacije, kako si i sam na svom FB profilu danas napisao: “Vatereni, hvala vam za ponos i radost što ste nam darovali!”

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.