Najnovije

I cijeli Samobor navijao za “vatrene”

15. srpnja 2018.
Komentari isključeni
1.126 Pregleda

VATRENIMA SVE ČESTITKE, SVJETSKI SU VICEPRVACI ZA ŠTO SU IZGINULI NA TERENU, OD PRVE DO POSLJEDNJE UTAKMICE, a na putu do trona ispriječili su im se Francuzi, koji su svoje za konačnih 4:2 pozabijali, a mi, nažalost, nismo. ČESTITKE I SVIM HRVATSKIM NAVIJAČIMA! Bit će još prilike………

Uz hrvatsku reprezentaciju je danas poslijepodne bio i pun samoborski glavni trg, i grlatih navijačica i navijača, i hrvatskih simbola, Samobor je bio uz “vatrene” i dušom i srcem, a nakon završetka utakmice nitko nije odlazio kući, neki su tek i pristizali, jer razloga za slavlje, unatoč izgubljenom finalu, i te kako ima. Hrvatski su nogometaši ispisali povijesni rezultat što su prepoznali i Samoborci i ostali okupljeni na Trgu uz navijačke pjesme i daljnje praćenje događanja u Moskvi.

Hvala i Gradu Samoboru i Komunalcu na pripremi i organizaciji praćena utakmice Hrvatska-Francuska.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

 1. Avatar

  “Fešta” pod vod vodstvom samoborskih srba, jugoslovena i domaćih izdajnika.
  Sutra pune kožne ambulante zbog alergije i osipa što su morali hrvatski dres oblačiti…
  Nije slova nigdje bilo do polufinala.
  Kafka je početnik za ovi jugoslavenski hss…
  Ugostitelje koji su od početka prvenstva pratili hrvatsku reprezentaciju uništili zbog glasova .
  Ne znaju ni pravila nogometne igre ni igrače, ali se bezobrazno guraju u prve redove a oni 5.liga

 2. Avatar

  SDP se za vrijeme hrvatskog slavlja bavi svojim unutarnjim obračunima. Imaju apetita. To su hrvatski komunisti. Ogavni partitokrati i mrzitelji Hrvatske. A njihov preslik je i oktroirano vodstvo HDZ-a i Vlade, lice i naličje jedne te iste medalje.
  Prema svima njima osjećam duboko gađenje. Ovaj narod se mora političkim sredstvima, ali i s vjerom i odlučnošću, riješiti tih nametnika koji mu sišu krv i koji mu godinama svojom izdajničkom, sluganskom politikom uništavaju i dostojanstvo i samopoštovanje, koje su nam vratili svjetskim uspjehom Zlatko Dalić i hrvatska nogometna reprezentacija.
  Izdani smo od svih elita, političkih i crkvenih, koje su se dobro potkožile i žive u svom paralelnom svemiru na grbači ovog naroda.

  • Avatar

   Dobro jutro. Konačno smo progledali ! Tako je niti jednu garnituru nije briga za nas iako žele reči svi smo mi ovo ili ono. Dok god im osiguramo fotelju i penziju u 45-toj. pričati će ono što većini godi uhu. Ali jutro poslije buđenje je praznih džepova i gorkog okusa u ustima.

 3. Avatar

  Ovako se narod nije radovao ni kad je Tito umro…