Potrčite za djecu iz udruge “Nova budućnost”!

13. srpnja 2018.
Komentari isključeni
365 Pregleda

Udruga Pozitiva Samobor zajedno s 40-ak mladih iz 6 zemalja koji trenutno borave u Samoboru u nedjelju organizira humanitarnu utrku Starting line.

Pucanj sa startne linije odzvonit će u 11 sati ispred Centra za mlade Bunker, a završetak utrke je u 13 sati. Svatko trči koliko može, a registracija sudionika vršit će se u nedjelju od 10 do 11 sati ispred Bunkera ili online prijavom – slanjem maila s imenom, prezimenom i datumom rođenja na mail adresu [email protected]

Sudionici utrke dobit će unikatnu majicu koju su izradili sudionici iz 6 različitih zemalja, a koji u Samoboru borave u sklopu europskog projekta gdje kroz sport uče o osobnom razvoju, razvijaju samopouzdanje, vještine vođenja, timski rad i još puno puno toga.

Budući da je nedjeljna utrka humanitarna, kotizacije nema, a svatko može donirati koliko želi. Sav prihod od utrke ide djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi o kojima brine udruga “Nova budućnost”.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.