Finalna utakmica će se pratiti na Trgu u Samoboru, a kafići mogu raditi do 4 ujutro!

13. srpnja 2018.
Komentari isključeni
845 Pregleda

Mnogi će građani finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske u nedjelju, od 17 sati, gledati u kafićima gdje će se na veliko navijati i slaviti pa je Grad Samobor dozvolio ugostiteljima da rade do 4 ujutro.

“Kako bi omogućio građanima još bolje uvjete za proslavu nevjerojatnih rezultata koje na Svjetskom nogometnom prvenstvu postiže Hrvatska nogometna reprezentacija, Grad Samobor omogućit će ugostiteljskim
objektima u nedjelju, 15. srpnja radno vrijeme do 4:00 sata” – izvijestili su iz Grada te zamolili
građane da poštuju propise o javnom redu i miru, kako bi dostojno proslavili veliki uspjeh Vatrenih.

Grad Samobor organizira zajendičko gledanje finalne utakmice HRVATSKA vs FRANCUSKA na Trgu kralja Tomislava, u nedjelju, 15. srpnja,od 17 sati.

Vatreni će se bodriti uz veliki LED EKRAN, dva DJ-a i čak 2000 litara bespaltnog piva.

Pozivaju se građani, mladi, stari, djeca, odrasli, obitelji i prijatelji da dođu na Trg i prate našu reprezentaciju u ostvarenju velikog nogometnog sna.

Foto: HNS

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

 1. Neka organizatori dijele besplatno alkohol svojoj djeci, a našu neka ostave na miru.
  Mogu im dijeliti i jointove .
  Dajte ovo ludilo stavite pod kontrolu.

 2. Oni zlikovci kojima je drug beljak ploču postavio, metkom u potiljak pobili bi danas sve one koji slave hrvatsku reprezentaciju…
  Skidaj ploču, bar to znaš brzo raditi…

 3. Zaustavite vrijeme!
  Stanite časak!
  Da budemo dostojni gledati Hrvatsku! Evo mi je u finalu najvažnijeg natjecanja u najvećem sportu svijeta.
  Puškaš, Pele, Muller, Maradona… stanite časak! Zastanite! Da dopišemo i jedno hrvatsko ime… Modrić, Rakitić, Mandžukić.. zastanite časak velikani, sad će moja Hrvatska! Željkovano ime ko nikad ničije, uplakano, umučeno, umoljeno, usmijano, umiveno, uveseljeno, uljubljeno ko nikad ničije.
  Sad će Hrvatska! Zabranjenu riječ kriknut će svijet, ko nikad ničiju. New York Times, Guardian, BBC, SNN… I pitat se, kako se mogla tako skriti tako biserno lijepa; tako gnjeti pa tako ustati i tako procvjetati tamo neka Hrvatska?
  Otela se.
  Svima se otela!
  Hrvatskim izdajnicima i svjetskim ignorantima ova moja Hrvatska.
  Zaustavite vrijeme, stanite svi! Da budemo dostojni gledati kako živi i kako je lijepa njena duša, ta mala… ta velika Hrvatska.

 4. Ateisti, ste vidli kaj se događa od kad je Mamić u Međugorju!?