O povijesnoj pobjedi Hrvatske te o problemima koji muče građane Samobora!

12. srpnja 2018.
Komentari isključeni
765 Pregleda

U “Tribini gradonačelnika”, u četvrtak, 12. srpnja, gostovao je samoborski gradonačelnik i saborski zastupnik, Krešo Beljak. Uvodno je gradonačelnik prokomentirao veliku pobjedu Hrvatske nogometne reprezentacije te najavio da će se finalna utakmica u Samoboru pratiti na velikom platnu u Bunkeru, a možda i na središnjem Trgu kralja Tomislava ili nekoj drugoj lokaciji, no o tome će javnost biti na vrijeme obaviještena.

Emisiju su obilježile aktualne teme poput otvorenja sezone kupanja u bazenima na Vugrinščaku, javni gradski prijevoz, ukidanje Općinskog suda u Samobor, a gradonačelnik je odgovorio i na brojne upite slušateljica i slušatelja.

Foto: Vladimir Kinđerski

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

 1. DANI PONOSA I SLAVE!
  Svemir Vrsaljko, Šimin stric, bivši zapovjednik specijalne postrojbe Poskoci tijekom Domovinskog rata te nekadašnji dogradonačelnik Benkovca. …. “U bivšem sustavu, u Jugoslaviji, bili smo neprijatelji, Šimina pradjeda ubili su partizani kad je Šimin djed, po kojem je dobio ime, imao samo nekoliko mjeseci. U Domovinskom ratu Nadin je spaljen, i naše obiteljske kuće, pa je i djed Šime godinama bio u izgnanstvu.
  …. Iako Zadar i okolica nogometno više gravitiraju Splitu i Hajduku, Šime je iz Zadra sa 14 godina otišao u – Dinamo. “Svi smo tu više-manje hajdukovci, ali i žalosni zbog boleštine u tom klubu. To je presudilo da ode u sredinu u kojoj se može afirmirati, a ne postati roblje nekih pojedinaca. U Zagrebu je doživio i ljudsku toplinu i igrački razvoj, a pitanje je bi li uspio da je otišao u Hajduk, za koji nisu bili dobri ni Boban, ni Modrić, ni Rebić…”
  Naš drug gradonačelnik obukao hrvatski dresi i misli da nam se može prodat, Hrvatska se živi, pa ako misli ozbiljno nek za početak skine onu ploču partizanskim zlikovcima na trgu i ukloni onaj spomenik kokošaru, jer inače je obični licemjer…

 2. drug pajser gradonačelnik obukao hrvatski dresi i misli da nam se može prodat, Hrvatska se živi, pa ako misli ozbiljno nek za početak skine onu ploču partizanskim zlikovcima na trgu i ukloni onaj spomenik kokošaru šepavog zločinca, jer inače je obični licemjer…

 3. Kad mi poslalo sliju Jovanovića sa “televizije” duginih boja nakrcanog hrvatskim navijačkim obilježjima došlo mi da sam sebi okastim ključem br.3 prišarafim kokardu posri čela, nabijem šajkaču na glavurdu, da navučem Nike opanke s kukama odisprid, da posudim harmoniku dugmetaru od susida Milenka sa prvog kata i da opletem Užičko ili Žikino u ponoć ipo isprikuće.
  Jebo vas Kafka u znojno prkno !!
  Notj…
  Ovo vrijedi i za naše drugove na vlasti u gradu Samoboru…odite feštat u Krnjak, jer to je vaša prva nogometna opcija…povedite i kućne ljubimce : ćinu, šonju, njonju, nešu, pešu,..

 4. HR sume sjeku sumu po cijeloj lijepoj nasoj ,ali svi nacelnici i gradonacelnici brinu o svojim ziteljima i cestama osim Samobora koji za Zumberak uopce ne vode brigu osim sto im je dobrodosao novac od HR suma koje placaju gradu naknadu za posjecenu sumu ,vratite taj novac u Zumberak.