“Vatreni” u prvom planu

11. srpnja 2018.
Komentari isključeni
796 Pregleda

Uz naše malonogometaše, u ovom Športofonu u prvom su nam planu bili naši “vatreni” nogometaši uoči polufinalne utakmice protiv Engleza u Moskvi. Osvrnuli smo se na izjave s press konferencije iz oba tabora i na mnoge druge zanimljivosti sa Svjetskog nogometnog prvenstva te pozvali navijače večeras u Bunker. (naslovna fotografija preuzeta s web stranice Hrvatskog nogometnog saveza)

Gost emisije bio je i Dominik Baltić iz Organizacijskog odbora Festivala sporta i glazbe Celine Open 2018., koji je najavio malonogometna nadmetanja u Celinama 14. i 15. srpnja na Sportskom centru Celine.

Govorili smo i o malonogometnom turniru samoborskih gradskih četvrti i mjesnih odbora koji je prethodio četvrtfinalnom susretu reprezentacija Hrvatske i Rusije.

Na kraju emisije emitirali smo reportažni zapis s prijema u Gradu Samoboru za kadetsku viceprvakinju u judu Laru Cvjetko, članicu Judo kluba Profectus Samobor.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.