Najnovije

Utakmicu Hrvatska – Engleska Samoborci gledaju u Bunkeru, uz besplatno pivo!

9. srpnja 2018.
Komentari isključeni
1.289 Pregleda

Povijesnu utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Engleske , Samoborci imaju priliku gledati u Bunkeru, uz besplatno pivo. Za srijedu je najavljeno loše vrijeme pa će veliko platno biti postavljeno u Centru za mlade Bunkeru, u bivšoj vojarni Taborec.

Gradonačelnik Samobora Krešo Beljak podržao je ideju mladih da se polufinale gleda u Bunkeru, a osigurano je i čak tisuću litara piva koje će se dijeliti besplatno. Pozivaju se svi građani da u srijedu, 11. srpnja, od 20 sati dođu u Bunker i prate našu reprezentaciju u ostvarenju velikog nogometnog sna.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

 1. Avatar

  Kakve veze ima Enver Hodža Bunker sa hrvatskom reprezentacijom…gluma druga beljaka, jovanoviča močvare,svastike ranka i kompanije…
  5.liga se sada javlja pred polufinale isključivo poradi glasova i vlasti, sad se želi prikriti planska sabotaža…ajte vi lijepo na Anindol jer ne pripadate hrvatskom navijačkom puku, a pivu popijte na grobu zločinca maršala u kući cveća…

 2. Avatar

  pajser krešica osigurao pivo da se i on može nalokati gešenk

 3. Avatar

  bravo mata slažem se potpuno s tobom

 4. Avatar

  Xavi Hernandez, legendarni kapetan Barcelone s kojom je u karijeri osvojio sve što se osvojiti moglo, biranim riječima za El Mundo Deportivo opisuje bogatstvo Vatrenih.
  – Rakitić i Modrić dva su najkompletnija veznjaka koja sam vidio, moderni nogometaši koji imaju sve. Oni diktiraju događaje na terenu. Uživam gledati ih kako igraju, kako su povezani, kako se nadopunjuju i pomažu – rekao je umirovljeni genijalac pa nastavio:
  – Rakitić je jedno od najvećih pojačanja u povijesti Barcelone. Napreduje iz dana u dan, u svakom trenutku zna kako se prilagoditi potrebama momčadi i pokazuje nevjerojatnu nogometnu zrelost. Kao i Luka Modrić, još jedan koji bi se odlično uklopio u Barcelonu. Oni obojica su čudovišta s loptom – misli katalonski velikan.

  Glavno da Mislav Marojević ni slova nije napisao o najvećem nogometašu današnjice hrvatskom LUKI MODRIĆU…ali zato veliča 5.ligu Ćinu,Njonju,Šonju,Nešu,Pešu,Dešu,Lazu itt…
  Odvratno i lažno poimanje nogometa…ni veliki hrvatomrzac šprajc i puhovski nisu mu ravni.

 5. Avatar

  Svaka čast , mi ostali koji imamo lokale u najmu od tog istog grada koji dijeli pivo možemo zatvoriti i doći u bunker jer će vjerojatno i naši gosti radije otići na besplatno pivo. Vrhunski potez vladajuće garniture , sve za glasove

 6. Avatar

  Moš misliti ugođaja; pajser, vojvoda, milojko pantić, dejo jović, budaletina bursać,milka kufrin …
  Pa to nemreš navijati ni da ženske na štangi nastupaju…družina sime dubajića sa kriglama u ruci…

 7. Avatar

  RASPISUJEM NATJEČAJ:
  Tko mi nađe sliku gdje Plenki i Jandroki skaču u slavljeničkom zanosu, za njega služim misu nedilju dana.
  Pater Ike Mandurić
  Isto vrijedi i za sanoborsku jugo-vrhušku.