Dio Tuđmanove u Svetoj Nedelji zatvara se na mjesec dana za sav promet

6. srpnja 2018.
Komentari isključeni
2.256 Pregleda

Iz Županijske uprave za ceste i Grada Svete Nedelje javljaju da će zbog radova, od dolazećeg ponedjeljka, 9. srpnja, pa sve do 9. kolovoza, u Svetoj Nedelji biti prekinut promet Ulicom Franje Tuđmana od Ljubljanske ulice do benzinske postaje. Obilazno će se voziti Ulicom kralja Tomislava te Selskom i Starom cestom i obrnuto.

Za korisnike javnog prijevoza, autobusno stajalište koje se nalazi ispred naselja Hoto ville privremeno se ukida te se mole korisnici da koriste prvu iduću autobusnu stanicu u smjeru Zagreba.

Podsjetimo, u Ulici Franje Tuđmana, od križanja sa silaskom s autoceste do rotora ispred naselja Hoto ville, u tijeku su radovi na izvedbi nogostupa i biciklističke staze s obje strane ceste, rekonstrukciji i postavi novog asfaltnog kolnika, kao i radovi na izmjeni javne rasvjete odnosno postavljanju nove LED rasvjete. Vrijednost investicije iznosi 3,3 milijuna kuna bez PDV-a, a završetak radova predviđen je za kraj rujna ove godine.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.