Od svjetske do mjesne razine

5. srpnja 2018.
Komentari isključeni
340 Pregleda

Novi Športofon pokrio je puno sportskih nadmetanja, od onih na svjetskoj razini do naših malih-velikih mjesnih događanja. U prvom planu emisije bilo je Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji i uspjesi naše izabrane vrste, a govorili smo i o nastupu naših košarkaša u 2. krugu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. u Kini te o odličnim rezultatima hrvatskih odbojkašica i rukometaša na Mediteranskim igrama u Tarragoni. Izdvajamo i veliki uspjeh Lare Cvjetko koja je u Sarajevu postala kadetka viceprvakinja Europe.

Od lokalnih sportskih zanimljovosti osvrnuli smo se na malonogometne turnire u Kerestincu i Farkaševcu te na dobre rezultate rukometaša Mladosti ’09 i rukometašica Samobora na međunarodnom turniru u Makarskoj.

(foto: HNS – preuzeto s web stranice Hrvatskog nogometnog saveza)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.